» Bicelilerin Hasretini Dindiren Web Sitesi Biceliyiz.Com a Hoşgeldiniz. Tütünlü Köyü Bicenin Web Sitesi.

• Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
    • Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz

» Konu Açan KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Köyümüz web sitesi son bir gayretle yenilendi Maddi ve manvi desteğini esirgemiyen Bicelilere teşekkür ederim Daha önceki Tanışalım konusuna gerekli gereksiz yazılar eklenmişti o yüzden kökten yok ettim ve bu bölüm sadece kişilerin kendini tanıtması içindir farklı şeyler yazılırsa silinecektir Uzun yıllar önce Biceden çıkıp başka illerde yaşıyan herkesi tanıyalım tanışalım kopan insanlı
    • » Devamı
        Önce Üye Olmanız Gerekiyor
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 14.04.2010 13:19:12

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • evet siteye girenler kısaca kendinizi tanıtın
    • » Devamı
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 16.04.2010 14:55:26

» Cevap Veren serkan

• Normal Üye
    Durumu Dışarda
  • sellam millet ben tembelgildan SITKIacutenin ogli serkan 1977 agustos dogumluyum 7 seneden beri viyanaacuteda yasiyorum
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 25.04.2010 00:59:28

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Hay yavri yavriii serkan hoşgeldin Hala oğlu iyiki varsın Bütün biceliler gözlerini yummuşcasına görmemezlikten geliyor gibi gözüksede biz biceliler varız burdayız El tutuğunu emeğe yazıyorsa Göz gördüğünü yüreğe yazıyorsa Düşmeyelim kaygıya Can bendenden çıkmadıkça Biz bizdeyiz biceliyiz
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 02.05.2010 01:38:14

» Cevap Veren FIKRET

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • merhaba ben morağetten fazlı kalkan ın küçük oğlu Fikret Kalkan Kemal ben kalardında çok kaldım sen beni belki tanımazsın ama böyle bir siteyi düzenlediğin için sana teşkkür ederim Ben şimdi ANTALYA da AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDE çalışmaktayım
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 20.08.2010 15:58:50

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Fikret Abi merhaba kalardında kaldığınızı yaylanızı hepsini anımsıyorum Senide iyi tanırım Biceliler arasına hoşgeldin yıllar sonra uzaktandan olsa seni görmek beni mutlu etti Geçmişe dair Aile büyüklerinin resimleri elinde varsa sitemize eklersen sevinirim Aramıza tekrar hoşgeldin Ev halkına selam saygılar
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 20.08.2010 22:22:09

» Cevap Veren biceli_murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Fahri Karamanın torunu Murat sevgiler hepinize
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 23.08.2010 17:59:51

» Cevap Veren Murat

• Normal Üye
    Durumu Dışarda
  • Sultan Hasan ŞAHBAZIN torunu kemal yıldızın halaoğlu Murat Keskin hamurludan
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 24.09.2010 00:10:35

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Halaoğlu hoşgeldin benda hamurlunun eski adı nedir diye düşüniyerdim biz hamagört deriz ama bazı yerde hamagöret diye geçiyer hangisi toğridur ki
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 24.09.2010 00:47:16

» Cevap Veren Murat

• Normal Üye
    Durumu Dışarda
  • İkiside değil doğrusu Hamogoret
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 24.09.2010 00:52:49

» Cevap Veren ulker

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • MERHABALAR BİCELİLER VE BİCEYE SEMPATİ DUYAN TÜM DOSTLARA BEN UZUN ŞEVKET DEDENİN OĞLU HÜSEYİN UZUN NUN KIZI ÜLKER KÖYÜMÜZE AİT SİTE NİN OLMASI BİCELİLERİN BİRBİRLERİNİ TANIYIP KAYNAŞMASI İÇİN ÇOK BÜYÜK ETKİSİ OLACAĞINA İNANYORUM BUNUN İÇİN SİTE KURUCUSU KEMAL YILDIZA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM EMEKLERİNİN VE BAŞARISININ DEVAMINI BEKLİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 14.01.2011 08:59:25

» İstatistikler

• Üst Kategori Sayısı
  • 4
  • Üst Forum Sayısı
  • 34
  • Alt Forum Sayısı
  • 0
  • Konu Sayısı
  • 27
  • Cevap Sayısı
  • 110
  • Son 24 Saat İçinde Girenler
  • 0

» Copyright

2oo8-2o13 © Copyright Biceliyiz.com Her Hakkı Saklıdır B@y ÇoBaN
Artvin - Ardanuç - Tütünlü Köyü  Web Sitesi olan Biceliyiz.com 'un Amacı Yöremiz ve özellikle köyümüzün gelenek, göreneklerini kayda almak verileri toparlamak ve sonraki kuşaklara aktarmaktır. Köyümüzün Eski adı Bice olup "bicelilerin" bu web sitemizde buluşmasını sağlamaktır. Tüm Bicelilere saygı ve selamlar K.Yıldız.