» Bicelilerin Hasretini Dindiren Web Sitesi Biceliyiz.Com a Hoşgeldiniz. Tütünlü Köyü Bicenin Web Sitesi.

• Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
    • Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz

» Konu Açan KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Merhaba Daha önce de benzeri bir konu açmıştım Köyümüz için neler yapabiliriz diye ama bu konuyu biraz daha geniş kapsamlı açmak istiyorum Bu zamana kadar kendi fikrimce site ve içeriğini oluşturmaya ve geliştirmeye çalıştım Bunu yaparken elbette çevremdeki köylülerimden fikirler aldım Neler olsun gibi konuşmalarımız oldu ve o çerçevede sitemizin içeriğini oluşturmaya gayret ettim Ancak bana göre
    • » Devamı
        Önce Üye Olmanız Gerekiyor
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 17.10.2011 03:10:23

» Cevap Veren gurbet

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • köyümüzde festival düzenlenebilirYazın Ankara dan festival zamanı ücretsiz gidiş ve gelişi sağlayan otobüs ayarlanabilir festivale katılanlardan uygun bir katılım payı alınabilir herkes yanında götürebileceği kendince para eder tarzdaki eşyalarını açık artırma ile satıp bedelini bağışlayabilir birirken paralarla yine köylünün onayı alınarak en çok istek alan eksik tamamlanabilir
    • » Devamı
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 17.10.2011 15:48:39

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Sema hanım fikriniz güzel ileri bir zamanda tek tek değerlendirilecektir teşekkürler Diğer bicelilerin bir fikri yok mu
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 19.10.2011 01:58:06

» Cevap Veren gurbet

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Ben yine aklıma gelen bir kaç fikri daha yazmak istiyorum köyümüzde yetişen ürünler tek tek ele alınıpnasıl yetiştirildiği yararlarıneler yapılabildiği paylaşılarak özllikle bizim yöreye ait farklı bir ürün varsa tanıtılarak benimsetilebilir ve pazar oluşturulabilir köylümüzün ağzından video görüntüleriyle desteklenerek anlatılırsa ilgi çekebilir köyümüze ait ormanlık alanlarda hangi tür canlılar
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 19.10.2011 09:57:22

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Fikirleriniz güzel Ancak bir elin nesi var iki elin sesi var demiş atalarımız umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır Soyağacı mevzusuna çok önceleri kafa yormuş Nufus Müdürlüğü ile bir kaç kez görüşmelerim olmuştu 1946 öncesi hiçbir kayıt yok nedeni 1946 da Artvin de bulunan Nufus Müdürülüğü yanmış Bu yüzden 1946 öncesi verileri yok Köye ait herkesin kaydını da ben alamıyorum Kişi hangi soyadı
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 27.10.2011 02:28:57

» Cevap Veren SAYIN

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Değerli arkadaşım fikrin güzel ama sorduğun sorular kazık sorular yani cevabı ve bunların hayata geçmesi zor tabii ki şimdi köyde kim var kim yok benimde pek bir malumatım kalmadı ama şuradan başlayabiliriz bence bu devirde artık sağlıklı ve organik gıda bulmak gerçekten zorlaştı vaktiyle köyde kimsenin bakmadığı pek çok meyve inanın hep şifa kaynağı bunların üzerinde durulabilir onlar pazarlanabi
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 07.11.2011 17:34:35

» Cevap Veren SAYIN

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • şunuda ilave etmeliyimki yukarıdaki yazdıklarım insanların el ele vermesiyle gerçekleşebilir adeta bir örgüt kurmalı ve birlikte çalışılmalıdır ancak benim de bu konularda fazla ümidim yok girişimci ve sosyal yönü güçlü insanların devrede olması lazım birde bu işlere ek geliri olan insanlar daha fazla vakit ayırabilir emeklilerede yanaşın mesela el ele olmak lazım fakat bizlerde o ruh umarım vardı
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 07.11.2011 17:40:38

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Sayın abim sanada teşekkür ederim ama böyle karamsar ve umutsuz olman sana yakışmamışD
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 10.11.2011 02:50:54

» Cevap Veren SAYIN

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Sevgili köylüm çok haklısın ama bu kanıya ulaşmam kolay olmadı ağaran tellerime sormalı yanlız şöyle düşünüyorum hayatta en geçerli güç paradır insanlar paranın etrafında daha kolay örgütlenebilir yani bir kişi bu işe ön ayak olur gıda maddeleri üretir bir pazarlama teşkilatı aracılığıyla o da bizim gurbetçiler olmalısatabilir köylüde ona sebze meyva her neyse onları satar o da pazarlar sistem böy
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 12.11.2011 17:05:10

» Cevap Veren YukselNoyan

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • ALINTI Kemal Yıldız DemişkiMerhaba Daha önce de benzeri bir konu açmıştım Köyümüz için neler yapabiliriz diye ama bu konuyu biraz daha geniş kapsamlı açmak istiyorum Bu zamana kadar kendi fikrimce site ve içeriğini oluşturmaya ve geliştirmeye çalıştım Bunu yaparken elbette çevremdeki köylülerimden fikirler aldım Neler olsun gibi konuşmalarımız oldu ve o çerçevede sitemizin içeriğini oluşturmaya ga
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 31.12.2011 18:26:22

» Cevap Veren KemaL

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Saygı değer köylüm gereken kategori oluşturulmuştur Aile Albümüne resim eklerken Noyan Ailesini görebileceksiniz Sağlıcakla kalın
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 02.01.2012 07:54:11

» İstatistikler

• Üst Kategori Sayısı
  • 4
  • Üst Forum Sayısı
  • 34
  • Alt Forum Sayısı
  • 0
  • Konu Sayısı
  • 27
  • Cevap Sayısı
  • 110
  • Son 24 Saat İçinde Girenler
  • 0

» Copyright

2oo8-2o13 © Copyright Biceliyiz.com Her Hakkı Saklıdır B@y ÇoBaN
Artvin - Ardanuç - Tütünlü Köyü  Web Sitesi olan Biceliyiz.com 'un Amacı Yöremiz ve özellikle köyümüzün gelenek, göreneklerini kayda almak verileri toparlamak ve sonraki kuşaklara aktarmaktır. Köyümüzün Eski adı Bice olup "bicelilerin" bu web sitemizde buluşmasını sağlamaktır. Tüm Bicelilere saygı ve selamlar K.Yıldız.