» Bicelilerin Hasretini Dindiren Web Sitesi Biceliyiz.Com a Hoşgeldiniz. Tütünlü Köyü Bicenin Web Sitesi.
Yeni Kayıt
-
Şifremi Unuttum
-
İletişim
ANASAYFA
AİLE-ALBÜMÜ
A_Albümü Ekle
FORUM
Kendini Tanıtırmısın
Duyurular
Biceliler Paylaşım
HABERLER
Biceden Haberler
Haber Ekle
VİDEOLAR
Video Ekle
RESİMLER
YEMEKLER
ÜYELER
GİRİŞ
Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
Yukleniyor
» Konu Açan
KemaL
Forum Anasayfa
Tanışalım
Biceliler Merhaba Tanışalım
Genel Sorumlu
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
Köyümüz web sitesi son bir gayretle yenilendi Maddi ve manvi desteğini esirgemiyen Bicelilere teşekkür ederim Daha önceki Tanışalım konusuna gerekli gereksiz yazılar eklenmişti o yüzden kökten yok ettim ve bu bölüm sadece kişilerin kendini tanıtması içindir farklı şeyler yazılırsa silinecektir Uzun yıllar önce Biceden çıkıp başka illerde yaşıyan herkesi tanıyalım tanışalım kopan insanlı
» Devamı
Önce Üye Olmanız Gerekiyor
Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın
14.04.2010 13:19:12
» Cevap Veren
KemaL
Genel Sorumlu
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
evet siteye girenler kısaca kendinizi tanıtın
» Devamı
Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın
16.04.2010 14:55:26
» Cevap Veren
serkan
Normal Üye
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
sellam millet ben tembelgildan SITKIacutenin ogli serkan 1977 agustos dogumluyum 7 seneden beri viyanaacuteda yasiyorum
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
25.04.2010 00:59:28
» Cevap Veren
KemaL
Genel Sorumlu
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
Hay yavri yavriii serkan hoşgeldin Hala oğlu iyiki varsın Bütün biceliler gözlerini yummuşcasına görmemezlikten geliyor gibi gözüksede biz biceliler varız burdayız El tutuğunu emeğe yazıyorsa Göz gördüğünü yüreğe yazıyorsa Düşmeyelim kaygıya Can bendenden çıkmadıkça Biz bizdeyiz biceliyiz
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
02.05.2010 01:38:14
» Cevap Veren
FIKRET
Gezici Üye
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
merhaba ben morağetten fazlı kalkan ın küçük oğlu Fikret Kalkan Kemal ben kalardında çok kaldım sen beni belki tanımazsın ama böyle bir siteyi düzenlediğin için sana teşkkür ederim Ben şimdi ANTALYA da AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDE çalışmaktayım
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
20.08.2010 15:58:50
» Cevap Veren
KemaL
Genel Sorumlu
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
Fikret Abi merhaba kalardında kaldığınızı yaylanızı hepsini anımsıyorum Senide iyi tanırım Biceliler arasına hoşgeldin yıllar sonra uzaktandan olsa seni görmek beni mutlu etti Geçmişe dair Aile büyüklerinin resimleri elinde varsa sitemize eklersen sevinirim Aramıza tekrar hoşgeldin Ev halkına selam saygılar
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
20.08.2010 22:22:09
» Cevap Veren
biceli_murat
Gezici Üye
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
Fahri Karamanın torunu Murat sevgiler hepinize
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
23.08.2010 17:59:51
» Cevap Veren
Murat
Normal Üye
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
Sultan Hasan ŞAHBAZIN torunu kemal yıldızın halaoğlu Murat Keskin hamurludan
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
24.09.2010 00:10:35
» Cevap Veren
KemaL
Genel Sorumlu
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
Halaoğlu hoşgeldin benda hamurlunun eski adı nedir diye düşüniyerdim biz hamagört deriz ama bazı yerde hamagöret diye geçiyer hangisi toğridur ki
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
24.09.2010 00:47:16
» Cevap Veren
Murat
Normal Üye
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
İkiside değil doğrusu Hamogoret
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
24.09.2010 00:52:49
» Cevap Veren
ulker
Gezici Üye
Durumu
Dışarda
Beğen
Beğenme
MERHABALAR BİCELİLER VE BİCEYE SEMPATİ DUYAN TÜM DOSTLARA BEN UZUN ŞEVKET DEDENİN OĞLU HÜSEYİN UZUN NUN KIZI ÜLKER KÖYÜMÜZE AİT SİTE NİN OLMASI BİCELİLERİN BİRBİRLERİNİ TANIYIP KAYNAŞMASI İÇİN ÇOK BÜYÜK ETKİSİ OLACAĞINA İNANYORUM BUNUN İÇİN SİTE KURUCUSU KEMAL YILDIZA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM EMEKLERİNİN VE BAŞARISININ DEVAMINI BEKLİYORUM SELAM VE SEVGİLERİMLE
» Devamı
Üye Olmak İçin Tıklayın
14.01.2011 08:59:25
1
2
3
Sonraki
Sona Git
» İstatistikler
Üst Kategori Sayısı
4
Üst Forum Sayısı
34
Alt Forum Sayısı
0
Konu Sayısı
27
Cevap Sayısı
110
Son 24 Saat İçinde Girenler
0
Biceliler Merhaba Tanışalım
21
34923
KemaL
Trabzonlu61
Bir Merhaba Desen Ne Olur
3
4135
KemaL
Murat
aşık bulani
1
2477
erhangul
KemaL
ARTVİN YÖRESİ ÇOCUK OYUNLARI
2
4824
Murat
KemaL
Yeni yıla dair
3
2841
SAYIN
kardelen
Geçmişten Anılar
7
4070
KemaL
KemaL
BİCELİ AGZIYLA BEDDUA VE DUA ATASÖZ
2
3662
kardelen
serkan
Bir Fikrim Var Peki Sizlerin Fikri
11
5800
KemaL
SAYIN
Şiir Hikaye Seslendirme
0
3578
KemaL
KemaL
Biceden doğa mahalle ve yer resimle
0
5838
KemaL
KemaL
Bicelilere Duyuru
12
6999
KemaL
KemaL
Köyümüzden Karışık Manzara Resimler
3
4052
KemaL
KemaL
Site Tanıtım ve Çoklu Resim yükleme
1
4961
KemaL
KemaL
herşey var
1
4185
bilginur
KemaL
Bice İçin Neler Yapabiliriz
4
276
KemaL
bilginur
Sitemizde neler olmalı
6
3639
KemaL
KemaL
» Copyright
2oo8-2o13 © Copyright Biceliyiz.com Her Hakkı Saklıdır B@y ÇoBaN
Artvin - Ardanuç - Tütünlü Köyü Web Sitesi olan
Biceliyiz.com
'un Amacı Yöremiz ve özellikle köyümüzün gelenek, göreneklerini kayda almak verileri toparlamak ve sonraki kuşaklara aktarmaktır. Köyümüzün Eski adı Bice olup "bicelilerin" bu web sitemizde buluşmasını sağlamaktır. Tüm Bicelilere saygı ve selamlar
K.Yıldız.
SiteMap
|
© C.C.P.